Elämäni ensimmäinen massapäälysteinen muotokakku. Vähän on epätasaisuutta, mutta eiköhän sen rekaksi tunnista :) Haastavuutta kakkuun toi eri allergiat, mitkä tuli ottaa huomioon. Ei laktoosia, pähkinöitä, suklaata...
Mangotuotejuustotäyte:
1prk säilykemangoa
2 dl kermaa
300 g mangotuorejuustoa
¼ dl vaniljakreemijauhetta
Vatkaa kerma vaahdoksi, ja lisää joukkoon tuorejuusto, vaniljakreemijauhe sekä paloitellut mangot.
Mansikkatäyte:
250 g mansikoita
2 ½ dl kermaa
1 prk mansikkarahkaa
½ dl vaniljakreemijauhetta
2 rkl sokeria
Soseuta mansikat. Vaahdota kerma. Sekoita vaahdon joukkoon mansikkasose, rahka ja vaniljakreemijauhe. Lisää sokeria maun mukaan.
2 ½ dl kermaa
1 prk mansikkarahkaa
½ dl vaniljakreemijauhetta
2 rkl sokeria
Soseuta mansikat. Vaahdota kerma. Sekoita vaahdon joukkoon mansikkasose, rahka ja vaniljakreemijauhe. Lisää sokeria maun mukaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti